Omat työkalut
Olet täällä: Pääsivu Nuukuusviikolla tarjotaan koulutusta ja neuvontaa järjestöille
Tehdyt toimenpiteet

Nuukuusviikolla tarjotaan koulutusta ja neuvontaa järjestöille

Viimeisin muutos keskiviikko 27. huhtikuuta 2011, 10.00

Nuukuusviikkoa, jokakeväistä järkevän kulutuksen teemaviikkoa, vietetään 2.-8.5.2011. Tämän vuoden Nuukuusviikon teema on Kestävästi seurassa. Järjestöjä, yhdistyksiä sekä muita pieniä ja suuria yhteisöjä kannustetaan miettimään tapahtumiaan ja muuta toimintaansa kestävän kehityksen näkökulmasta. Kestävät valinnat kuuluvat osaksi jokaisen järjestön toimintakulttuuria.

Kuva järjestökoulutusMaanantaina 2.5. klo 17-19 pidetään Kestävästi seurassa -koulutus Helsingissä. Koulutus tarjoaa tietoa kestävästä kehityksestä järjestötoiminnassa, toimintaideoita ja motivointikeinoja sekä käytännön vinkkejä tapahtumien järjestämiseen. Järjestötoimijoiden lisäksi tilaisuus sopii muille pienten ja suurten tapahtumien järjestäjille.

Koulutuspaikkana on Ilmastoinfo Sanomatalossa Helsingin keskustassa. Ilmoittautumista pyydetään tarjoilujen mitoittamiseksi (lotta.palomaki (at) kierratyskeskus.fi, 045 636 6306). Koulutus on maksuton. Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tutustumaan kestävään järjestötoimintaan.

Nuukuusviikolla maanantaista lauantaihin eri puolilla pääkaupunkiseutua annetaan maksutonta ympäristöneuvontaa järjestötoimijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Tarkemmat tiedot ja muut viikon tapahtumat ympäri Suomen on koottu Nuukuusviikon sivuille #.

Nuukuusviikon järjestää 20 järjestön yhteinen Kierrätysliike, joka edistää luonnonvarojen säästäväistä käyttöä, jätteiden synnyn ehkäisemistä ja kierrätystä.

 

Lisätietoja:

Nuukuusviikon 2011 projektikoordinaattori

Annukka Luomi, 045 636 6304, annukka.luomi (at) kierratyskeskus.fi

(2.5. alkaen Meri Heinonen, 0400 348 124, meri.heinonen (at) kierratyskeskus.fi)

 

Suomen luonnonsuojeluliiton Kestävän tuotannon ja kulutuksen työryhmän vpj.

Laura Räsänen, 050 438 9795, rasanen (at) sll.fi

 

På svenska: Emmaus Helsingfors

Ulf Särs, 050 564 1833, ulsars (at) gmail.com