Omat työkalut
Olet täällä: Pääsivu Tapahtumat 2010 Kierrätystehdas Kaapelitehtaalla 24.-25.4.2010
Tehdyt toimenpiteet

Kierrätystehdas Kaapelitehtaalla 24.-25.4.2010

Viimeisin muutos torstai 15. huhtikuuta 2010, 10.56

Kierratystehdas on Nuukuusviikolla järjestettävistä tapahtumista suurin

Mitä
Milloin lauantai 24. huhtikuuta 2010, 10.00 loppuu
sunnuntai 25. huhtikuuta 2010, 17.00
Missä Helsinki, Kaapelitehdas
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Kaapelitehtaan Merikaapelihalli muuttuu 24.-25. huhtikuuta jo kolmatta kertaa Kierrätystehtaaksi.


Myyntitorilla ja Tietotorilla esittäytyy jälleen suuri määrä kierrätysdesign-yrityksiä ja järjestöjä. Tavaratorilla vanha tavara vaihtaa omistajaa ilmaiseksi, ja Taitotorin työpajoissa voi tehdä omia luomuksia kierrätysmateriaalista. Tapahtuman yhteydessä järjestetään Risain-kilpailu, johon yksityishenkilöt voivat osallistua lähettämällä sähköpostitse 6.4. mennessä valokuvan omasta kierrätysdesign-tuotteesta.

Kiinteistö Oy Kaapelitalon järjestämä koko perheen ilmaistapahtuma keräsi viime vuoden huhtikuussa Kaapelitehtaalle noin 6000 kävijää. Kolmatta kertaa järjestettävä Kierrätystehdas on entistä laajempi, mukaan mahtuu yhteensä noin 70 näytteilleasettajaa. Tapahtuma järjestetään jälleen osana valtakunnallista Nuukusviikkoa, joka keskittyy kulutuksen vähentämiseen.

Aiempien Kierrätystehdas-tapahtumien vetonaula on ollut Tavaratori, joka toimii “tuo tai vie” -periaatteella. Torille voi tuoda koko viikonlopun ajan käyttökelpoisia vaatteita, leluja, kirjoja ym. kodin tarvikkeita. Mukaansa saa ottaa mitä haluaa. Taitotorin tee-se-itse-työpajoissa voi askarrella, rakentaa ja ommella omia luomuksia kierrätysmateriaaleista. Tietorilla esittäytyvät ympäristö- ja kierrätysjärjestöt. Myyntitorilta löytyy kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita, esim. vaatteita, koruja ja laukkuja sekä luomutuotteita.

 

 

Lisätietoja tästä tapahtumasta...