Omat työkalut
Olet täällä: Pääsivu Tapahtumat 2010 Nuukaa kierrätysmuotia Espoossa
Tehdyt toimenpiteet

Nuukaa kierrätysmuotia Espoossa

Viimeisin muutos keskiviikko 07. huhtikuuta 2010, 13.27
Mitä
Milloin lauantai 17. huhtikuuta 2010, 15.20 loppuu
sunnuntai 25. huhtikuuta 2010, 15.20
Missä Espoo
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Vierailu Globe Hope 17.4

Vierailemme kierrätysdesignyritys Globe Hopen (www.globehope.com) tehtaalla Nummelassa  tiirailemassa, miten muokataan edellisestä käyttötarkoituksestaan tarpeettomaksi jääneitä materiaaleja ja luodaan niistä uutta. Vierailu on ilmainen nuorille (ensisijaisesti 14-30-vuotiaat), mutta jos paikat riittävät, otetaan muun ikäisiäkin mukaan, ilmoittaudu siis silloinkin! Mahdolliset matkat osallistujat maksavat itse, mutta pyrimme järjestämään kimppakyydin paikalle.


Ilmoittautuminen on pakollinen: eny@luontoliitto.fi / p.046 6675946. Osallistujia otetaan rajattu määrä. Kerro ilmoittautumisessa, mistä tulet kyytiin (Helsingin Mikonkadun tilausajopysäkki, Espoon Nihtislta tai Ikea) sekä saatko käyttöön auton tai kuskin (auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaukset!).


Kierrätysmuotipaja 18.4 Karakalliossa

Tule mukaan tekemään itse! Aherramme kierrätysmuodin merkeissä Karakallion nuorisotilassa (Kotkatie 4). Klo 13-15 on helppoa, aloittelijoillekin sopivaa tekemistä, mm. vetoketjuista koruja, pieniä nahkatöitä sekä käyntikorttikoteloita. Klo 15-19 on astetta monimutkaisempaa askartelua oman kierrätysmuotisuunnitelman pohjalta (esim. piirros tai idea valmiista materiaalista). Vetäjiltä saa lisävinkkejä! Myös kankaanpainoon on mahdollisuus. Voit osallistua molempiin pajoihin.

Paikan päällä on jonkin verran materiaaleja sekä malleja ideointiin. Parasta nuukailua tietenkin on, jos tuo uudistettavaksi omaa, tarpeetonta tavaraansa! Pajan hinta 3? kattaa ruoan ja pienen välipalan. Karakallioon pääsee Leppävaaran asemalta usealla Espoon sisäisellä bussilla muutamassa minuutissa ja mm. seutulinjalla 248, joten älä ihmeessä pelkää tulla kauanpaakin paikalle! Ilmoittaudu ennakkoon: eny(at)luontoliitto.fi / p. 046 6675946

Vaatteidenvaihtoilta 20.4 Pauligin Huvilalla

Vaatteet ja asusteet kiertämään! Tuo vaihtoiltaan hyväkuntoisia vaatteitasi, joita et enää käytä ja vaihda ne johonkin ihanaan. Tarjolla on hyvää seuraa, purtavaa ja ekomuotihenkistä ohjelmaa. Paikkana on tunnelmallinen Pauligin vanha huvila (Mechelininkatu 36). Ilta alkaa klo 18. Ilmoittaudu sähköpostitse: nelli.turunen(at)luontoliitto.fi.

 

Järjestäjä: Espoon Nuoret Ympäristönsuojelijat, Luonto-Liiton Uudenmaan piiri sekä Vihannes (Vihreät nuoret Espoossa)

Lisätietoja tästä tapahtumasta...